Facilitaire diensten

Allrounders op het gebied van schoonmaak en glasbewassing

Heeft u in de regio Haarlem facilitaire diensten nodig? Deze worden u geboden door de specialist in facilitaire dienstverlening: MB Schoonmaak. In 2003 zijn we begonnen met het professioneel aanbieden van glasbewassing bij ondernemers en particulieren. Sindsdien zijn we gegroeid. In de regio werken we tegenwoordig op veel meer plaatsen dan alleen in onze vestigingsplaats Haarlem. Dat doen we met een uitgebreider aanbod dan glasbewassing alleen. Ook voor andere diensten van facilitaire aard schakelt u ons in. Bijvoorbeeld voor het volledig en compleet schoonhouden van uw kantoorpand. Woning en winkel. De meer complete diensten bieden we u inmiddels al meer dan 10 jaar. Op het gebied van dienstverlening werken we met een team van 10 vaste medewerkers. Al onze medewerkers zijn gedreven en gemotiveerd om voor u als opdrachtgever het beste te realiseren.

Waarom u kiest voor diensten van facilitaire aard van MB Schoonmaak

We werken altijd vanuit een praktisch oogpunt. Dat zorgt ervoor dat u altijd de beste oplossing heeft. Reken daarbij op onze kennis en ervaring. Onder de streep zult u bij ons de voordeligste prijs betalen. Om flexibel te blijven hebben we naast 10 vaste medewerkers ook een netwerk waar we bij dringende opdrachten een beroep op kunnen doen. Voor de reguliere dienstverlening heeft u uw vaste glazenwasser of schoonmaker. Deze mensen koesteren wij. Zo voeren wij een goed sociaal beleid. Dat zorgt er mede voor dat mensen graag voor ons werken. We zien dat terug in een klein verloop in personeel en een laag ziekteverzuim. U zult dit merken door de continuïteit die we bieden in het aanbod van uw schoonmaker of glazenwasser. Niet iedere keer opnieuw een andere schoonmaker, maar bijna altijd dezelfde mensen bij u over de vloer of bij het raam.

Welke facilitaire diensten mag u van MB Schoonmaak verwachten?

  • Het schoonhouden van uw pand
  • Woningontruiming
  • Glasbewassing
  • Schoonmaak bij oplevering
  • Schoonmaak bij calamiteiten

Bent u op zoek naar andere vormen van facilitaire dienstverlening? Laat het ons dan weten. We kunnen in de meeste gevallen zorgen voor een passende oplossing. Tegen een voordelig tarief; dat geldt namelijk voor al onze diensten.

Facilitaire diensten

Facilitaire diensten van MB Schoonmaak. Neem contact op

Bellen voor informatie over de diensten van facilitaire dienstverlener MB Schoonmaak kunt u met telefoonnummer 06-520 206 96. Schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak kunt u online benaderen via het contactformulier op de website of met een e-mail aan info@mbschoonmaak.nl. MB Schoonmaak zorgt voor de beste kwaliteit en service in facilitaire diensten in Haarlem en omgeving.