Schoonmaakbedrijf Aalsmeer

Veelzijdigheid in schoonmaakwerkzaamheden

Bent u in Aalsmeer op zoek naar een allround schoonmaakbedrijf? Een schoonmaakdienst die u nog een ouderwetse service als schoonmaakdienst levert? Ga dan naar de glazenwasser en schoonmaakbedrijf in Aalsmeer van MB Schoonmaak. Wij zorgen voor een flexibele aanpak en voordelige prijzen. Wij werken in Aalsmeer en ruime regio voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Met een team van 10 vaste medewerkers zorgen wij voor glasbewassing en facilitaire diensten. Wij kennen de wensen van onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers kennen onze mensen. Wij werken namelijk als schoonmaakdienst namelijk met een vaste groep mensen. Uw schoonmaker in Aalsmeer is een vertrouwd gezicht binnen uw organisatie. Betrouwbaar en behulpzaam. Ook als er snel even een stapje extra moet worden gezet kunt u op ons rekenen. Wilt u uw woning in Aalsmeer regelmatig goed en vakkundig hebben schoongemaakt? Dan zorgen wij voor een vertrouwd gezicht voor de schoonmaak bij u in huis. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor een scherpe prijs voor onze facilitaire diensten.

Meer dan 10 jaar uw allround schoonmaakdienst in Aalsmeer

Bij MB Schoonmaak zijn we in 2003 begonnen als glazenwasser. Door een toenemende vraag naar andere facilitaire diensten zijn we het werk als glazenwasser gaan combineren. Een combinatie met allround schoonmaakdiensten. Ook voorzien wij in een toenemende behoefte aan de schoonmaakdienst bij woningontruiming en bouwoplevering. Snel, vakkundig en betrouwbaar. Dat is een aantal belangrijke kenmerken van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak. Neem contact met ons op en ontdek zelf hoe wij het verschil maken als betrouwbaar en vakkundig schoonmaakbedrijf in de regio Aalsmeer.

MB Schoonmaak; glazenwasser en meer

We gaan uiteraard nog steeds graag voor u aan de slag als glazenwasser. Bij schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak combineert u onze diensten als glazenwasser even goed met onze facilitaire diensten in Aalsmeer op het gebied van:

  • Reguliere schoonmaak bij bedrijven en particulieren
  • Schoonmaak bij calamiteiten
  • Incidentele schoonmaak opdrachten
  • Schoonmaak in het kader van de bouwoplevering
  • Allround service (schoonmaken en opruimen) bij woningontruiming

Schoonmaakbedrijf aalsmeer

We luisteren graag naar uw wensen voor de glazenwasser of het schoonmaakbedrijf. Deze vertalen we naar een praktische oplossing tegen een voordelige prijs.

Contact met schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak in Aalsmeer

Wilt u gebruik maken van onze schoonmaakdienst, facilitaire diensten of glazenwasser in Aalsmeer? Dan is ons schoonmaakbedrijf voor u. Bel voor informatie en een prijsopgave met telefoonnummer 06-520 206 96. Schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak bereikt u ook met het contactformulier op de website invullen of via een e-mail sturen aan info@mbschoonmaak.nl. Voor alle facilitaire diensten van een schoonmaakbedrijf in Aalsmeer en omgeving kunt u rekenen op de betrouwbare service van MB Schoonmaak.