Schoonmaakbedrijf Amstelveen

Voordelig en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amstelveen

Een schoonmaakbedrijf in Amstelveen nodig? Reguliere en incidentele schoonmaakdienst wordt u voordelig en betrouwbaar geleverd door MB Schoonmaak. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf in de regio Amstelveen. In 2003 begonnen als glazenwasser en al snel uitgegroeid tot een facilitair schoonmaakbedrijf met een breed scala aan facilitaire diensten in Amstelveen. Binnen drie jaar hadden we ons aanbod uitgebreid met schoonmaakdiensten, zoals complete schoonmaak voor particulieren en bedrijven. Onze aanpak is flexibel, voordelig en betrouwbaar. Laten we binnenkort eens afspreken om te bespreken wat ons schoonmaakbedrijf in Amstelveen voor u met de glasbewassing en schoonmaakdienst kunnen betekenen. Misschien kent u ons al als de glazenwasser in Amstelveen. Dan is dat alvast een mooie aanleiding om eens met elkaar van gedachten te wisselen over wat de schoonmaakdienst eventueel nog meer voor u zou kunnen betekenen. Vragen over onze facilitaire diensten in Amstelveen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op  U vindt onze gegevens onderstaand.

Wat kenmerkt schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak bij Amstelveen?

We zijn vooral bekend, omdat we snel, zorgvuldig en betrouwbaar werk leveren. Dat komt mede, omdat we onze medewerkers koesteren. Een goed sociaal beleid zorgt voor een laag ziekteverzuim en weinig verloop in ons personeelsbestand. 10 Vaste mensen zorgen dat ook bij u de schoonmaak tot volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Heeft u een grote opdracht in Amstelveen voor ons schoonmaakbedrijf? Dan doen we een beroep op een van onze vele partners. Zo is zelfs de grootste klus binnen hele korte tijd geklaard. Dat is nou precies zo’n voorbeeld waarmee we onze flexibiliteit en vlotte aanpak illustreren. Daarbij zijn we laagdrempelig en hebben we een scherpe prijs voor u in een eventuele offerte staan. Probeer het zelf en begrijp waarom ons schoonmaakbedrijf binnen korte tijd snel heeft kunnen groeien.

Een allround schoonmaakbedrijf in de regio Amstelveen

We vatten de dienstverlening door schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak graag nog eens voor u samen. Ons aanbod als schoonmaakdienst heeft betrekking op de volgende facilitaire diensten:

  • Reguliere schoonmaak voor particulieren, instellingen en bedrijven
  • Incidentele en calamiteiten schoonmaak
  • Vloeronderhoud
  • Bouwoplevering
  • Woningontruiming

Schoonmaakbedrijf Amstelveen

Neem contact op met schoonmaakdienst MB Schoonmaak in Amstelveen

Bent u geïnteresseerd in een van de facilitaire diensten van ons schoonmaakbedrijf in Amstelveen, zoals onze glazenwasser of schoonmaakdienst? We geven u graag meer uitleg over de mogelijkheden van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak. Wilt u weten op welke manier we bij u in Amstelveen met de schoonmaakdienst of als glazenwasser iets kunnen betekenen? Bel ons dan op telefoonnummer 06-520 206 96. Schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak bereikt u online met het contactformulier op de website en/of via een e-mail aan info@mbschoonmaak.nl. Voor allround facilitaire diensten in Amstelveen en omgeving kiest u voor MB Schoonmaak.