Schoonmaakbedrijf Schiphol

Voor u aan de slag op de luchthaven

Zoekt u naar een schoonmaakbedrijf voor facilitaire diensten op Schiphol? Bij u in de regio Schiphol vindt u dan MB Schoonmaak. Wij zijn een geroutineerd schoonmaakbedrijf dat ooit begonnen is als glazenwasser. Vele ramen op Schiphol zijn door ons in de loop van de jaren al vakkundig schoongehouden. Zo’n 10 jaar geleden zijn we onze facilitaire dienstverlening uit gaan breiden. We groeien nog steeds. Op Schiphol schakelt u ons ook in als allround schoonmaakdienst. Daarbij maken we gebruik van moderne schoonmaakmiddelen die voldoen aan de milieueisen die anno nu worden gesteld. Wilt u ook gebruik gaan maken van onze betrouwbare, flexibele en goede service op Schiphol of in de buurt? Laten we binnenkort eens afspreken om te bespreken wat we voor u met de glasbewassing en schoonmaakdienst kunnen betekenen. Misschien kent u ons al als de glazenwasser op Schiphol. Dan is dat alvast een mooie aanleiding om met elkaar aan tafel te zitten over wat de schoonmaakdienst eventueel nog meer voor u zou kunnen betekenen. Vragen over onze facilitaire diensten op Schiphol? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.

Glazenwasser van origine. Nu allround schoonmaakdienst

Wij zijn schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak. We zijn in 2003 begonnen als glazenwasser in de buurt van Schiphol. Vanuit Haarlem werd het aanbod steeds verder uitgebreid. Inmiddels zijn we al meer dan 10 jaar werkzaam als allrounders. Een glazenwasser nodig? We werken op dat gebied met vier vaste mensen. Facilitaire diensten en een allround schoonmaakdienst gevraagd? Wij zorgen voor alle reguliere en incidentele werkzaamheden als schoonmaakbedrijf. De specifieke werkzaamheden die op Schiphol zorgen voor een schone en frisse uitstraling nemen wij geroutineerd voor onze rekening. Dat doen we overigens niet alleen voor bedrijven op de luchthaven. Ook als particulier kunt u gewoon bij onze schoonmaakdienst terecht.

Welke facilitaire diensten kunt u afnemen bij MB Schoonmaak

We zijn een allround schoonmaakbedrijf. Denkt u bijvoorbeeld aan structurele werkzaamheden of als incidentele schoonmaakdienst op het gebied van:

De bouwoplevering wordt steeds belangrijker. Om uw woning of bedrijfspand goed te kunnen presenteren is het belangrijk om een goed visitekaartje af te kunnen leveren. Het kan de doorslag geven tussen goed- of afgekeurd. Vraag maar eens naar de mogelijkheden. Wij zorgen voor een scherpe prijs en een eindresultaat waar u volledig tevreden over zult zijn. Een woningontruiming kan u eveneens veel kopzorgen opleveren. Vaak kost het u als individu veel tijd en ontbreekt het aan routine. Schakel daarom ook voor de woningontruiming de facilitaire diensten van MB Schoonmaak in!

Schoonmaakbedrijf Schiphol

Contact op Schiphol met uw glazenwasser en schoonmaakdienst

Bent u geïnteresseerd in een van de facilitaire diensten van ons schoonmaakbedrijf bij Schiphol, zoals onze glazenwasser of schoonmaakdienst? Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij schoonmaakbedrijf en glazenwasser MB Schoonmaak? Bel ons dan op telefoonnummer 06-520 206 96. U kunt ook het contactformulier op de website gebruiken of een e-mail sturen: info@mbschoonmaak.nl. Wij zijn uw allround schoonmaakbedrijf op Schiphol.