Schoonmaakonderhoud

Helemaal schoon

Iedereen vindt het fijn om `s ochtends in een keurig opgeruimde kamer aan de slag te gaan. Dat geeft extra energie en inzet. Maar alleen uw pand schoonmaken is niet voldoende! De kunst is om het ook schoon te houden. Dag in, dag uit, maand in, maand uit. Bij MB Schoonmaak kunt u terecht voor zowel schoonmaak als schoonmaakonderhoud.

Goede samenwerking

Wij passen de controle op de schoonmaakwerkzaamheden aan op uw wensen.

De werkzaamheden worden, afhankelijk van de situatie, ingedeeld in dag-, week- en maandplanningen.

Deze vormen de basis voor duidelijke instructies voor de medewerkers.

Schoonmaakonderhoud

Vast contactpersoon

De opdrachtgevers van MB Schoonmaak werken met een contactpersoon, die regelmatig in de gebouwen te vinden is en goed bekend is met de situatie ter plaatse. De werktijden zijn flexibel. Naar de wens van de klant kan in de ochtend, middag of de avond worden gewerkt. Het meeste werk wordt gedaan door mobiele teams van fulltime medewerkers. Zij zijn goed opgeleid en zetten zich volledig in voor hun opdrachtgevers.

Ons werkgebied

De werkzaamheden van MB Schoonmaak vindt u in veel plaatsen terug. Vanuit Haarlem werken wij ook vooral op Schiphol, in HoofddorpAmsterdamZaandamWormerveerHeemskerkBeverwijkIJmuidenZandvoortAalsmeerAmstelveenSpaarndamBloemendaalHeemstedeBadhoevedorp en omgeving.