Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Over MB Schoonmaak

Wilt u een schoonmaakdienst in Amsterdam die zorgt voor een uitstekend resultaat? Wilt u ook gebruik kunnen maken van de glazenwasser, zodat u nog meer allround facilitaire diensten af kunt nemen? Dan gaat u naar schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak in Amsterdam. Wij zorgen voor een optimale service aan particulieren en ondernemers.

Uiteraard kunt u ook als stichting of vereniging in Amsterdam prima een beroep op ons doen. Wij bestaan sinds 2003 en werken met een team van tien vaste mensen door de hele regio als schoonmaakdienst en glazenwasser. Dat doen we met oog voor uw wensen en eisen. Wij zorgen voor een vakkundige schoonmaak. Wij voeren een goed sociaal beleid. Mede daardoor hebben we een laag ziekteverzuim. Bij een frequente schoonmaakdienst kunt u dus rekenen op schoonmakers die u kent.

Gecombineerde werkzaamheden in Amsterdam als schoonmaakbedrijf

Met schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak haalt u echte allrounders in huis of kantoor in Amsterdam. We zijn betrouwbaar, omdat we altijd onze afspraken nakomen en zorgen voor een professionele houding en werkwijze in uw omgeving. Daarbij zijn we flexibel. Heeft u plotseling een extra schoonmaakdienst nodig? Dan belt u ons voor overleg en zorgen we dat we dit flexibel en voordelig voor u oplossen. Eenmalig de glazenwasser laten komen, omdat uw ramen plotseling wel erg vuil zijn geworden? Dan komen we toch gewoon een keertje extra.

5 soorten facilitaire diensten in Amsterdam

Een aantal voorbeelden waar de facilitaire diensten van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak zich op richten:

  • Glasbewassing met een geroutineerde glazenwasser
  • Allround schoonmaakdienst voor bedrijven
  • Periodieke of incidentele schoonmaakdienst voor particulieren
  • Schoonmaakdienst bij woningontruiming
  • Specialistisch schoonmaakbedrijf voor de bouwoplevering

Steeds vaker zijn bouwbedrijven en aannemers zich bewust van het feit dat een goede en schone oplevering nodig is om een professionele oplevering van een woning te kunnen realiseren. Daar zorgen wij als schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak ook in Amsterdam natuurlijk graag voor. Wilt u dat uw klanten bij de oplevering blij worden van hetgeen u hen presenteert? Kies dan voor een scherpe prijs met een specialistisch schoonmaakbedrijf bij de bouwoplevering. In Amsterdam en in de regio Haarlemmermeer is schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak uw specialist.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Neem contact op met schoonmaakdienst MB Schoonmaak in Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in een van de facilitaire diensten van ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam, zoals onze glazenwasser of schoonmaakdienst? Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak belt u met telefoonnummer 06-520 206 96. Schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak is ook te bereiken door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mail te sturen aan info@mbschoonmaak.nl. Wij staan voor u klaar om aan de slag te gaan als schoonmaakdienst. MB Schoonmaak is uw ideale schoonmaakbedrijf in Amsterdam.