Glazenwasser

Een vakkundig team van glazenwassers

Zoekt u nog naar een goede glazenwasser in de regio Haarlem en Kennemerland? Dan bent u bij MB Schoonmaak aan het juiste adres. Wij bieden u een ervaren team van vier mensen. Iedere glazenwasser van MB Schoonmaak verstaat het vak en zorgt voor streeploze resultaten. MB Schoonmaak werkt al sinds 2003 als professionele glazenwasser. Dat is nog drie jaar voordat MB Schoonmaak zich ontwikkelde tot een allround schoonmaakbedrijf. Met recht mogen we dus stellen dat onze roots echt bij de glasbewassing liggen. Wilt u in de regio Haarlem echt goede glazenwassers? Een glazenwasser die voordelig voor u aan het werk gaat? Kies als particulier, bestuurder of ondernemer dan voor een glazenwasser van MB Schoonmaak. Wij werken altijd met respect voor u en uw persoonlijke leefomgeving.

Hoe werkt de glazenwasser van MB Schoonmaak?

Vroeger kwamen de glazenwassers nog wel eens voor een emmertje water bij u aan de deur. Vraagt u zich af waarom dit nooit meer gebeurt? Dan vindt u de verklaring in het feit dat de moderne glazenwassers standaard met osmose water werken. Dit water zorgt ervoor dat er gegarandeerd een streeploos resultaat is. Dat wil niet zeggen dat iedereen met een emmertje osmose water goed de ramen kan doen. Misschien heeft u zelf wel een keer een poging ondernomen, waarbij het resultaat niet werd als gehoopt. Glasbewassing mag dus met recht een vak genoemd worden. De regels zijn de afgelopen decennia veranderd. Tegenwoordig mag er zonder steiger worden gewerkt tot een hoogte van 8 meter. Bij MB Schoonmaak zorgen we voor veiligheid van u en onze mensen. Dat bereiken we mede door het gebruik van het Tuckerpole systeem. Dat scheelt in het gebruik van ladders, steigers en klimmaterialen.

Voor welke objecten schakelt u glazenwasser MB Schoonmaak in?

In hoofdzaak werken we voor opdrachten die betrekking hebben op de volgende objecten:

  • Woningen
  • Bedrijfspanden
  • Winkels
  • Scholen
  • Instellingen, zoals ziekenhuizen

Heeft u een ander soort project voor de glazenwasser in gedachten? Bijvoorbeeld bij de oplevering van een nieuwbouwproject? Laten we daar bij MB Schoonmaak eens vrijblijvend over van gedachten wisselen. We doen u gegarandeerd een gunstig aanbod.

Contactgegevens van uw glazenwasser in de regio Haarlem

Informatie over de opties met de glazenwasser van MB Schoonmaak krijgt u door te bellen met telefoonnummer 06-520 206 96. MB Schoonmaak bereikt u online met het contactformulier op de website of via een e-mail aan info@mbschoonmaak.nl. MB Schoonmaak? U ideale en voordelige glazenwasser in Haarlem en ruime omgeving.

Glazenwasser