Schoonmaakbedrijf Bloemendaal

Gedegen uitvoering van allround facilitaire diensten

Schoonmaakbedrijf in Bloemendaal nodig? Bij u in de buurt van Bloemendaal vindt u dan de facilitaire diensten van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak. Wij zijn een flexibel werkend schoonmaakbedrijf bij Bloemendaal. In Bloemendaal werken we voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. We bieden u die flexibele schoonmaakdienst waar u naar op zoek was. MB Schoonmaak werkt met een vast team van 10 mensen. 4 Hiervan werken voor u als glazenwasser. Dat is overigens ook de schoonmaakdienst waar we in 2003 mee begonnen zijn. Door een toename in de vraag naar goede facilitaire diensten zijn we vanaf 2006 naast glazenwasser, ook een allround schoonmaakbedrijf. U kiest voor MB Schoonmaak, omdat we u een voordelige prijs en uitstekende service en flexibiliteit bieden. Door een goed sociaal beleid te voeren weten we ons mensen bovengemiddeld goed aan ons te binden. Kenmerkend daarbij is een zeer laag ziekteverzuim. Dat scheelt voor u in Bloemendaal ook. U kunt rekenen op vaste mensen die bij u komen voor de schoonmaakdienst.

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak in Bloemendaal?

We zijn gevestigd bij u in de buurt. We berekenen als glazenwasser en voor de facilitaire diensten een voordelig tarief. Vraag er maar eens naar. We sturen u dan een geheel vrijblijvende offerte. Duidelijk en overzichtelijk. Naast flexibiliteit kenmerkt dit onze stijl. We merken dat onze opdrachtgevers vaste mensen voor de schoonmaakdienst zeer waarderen. Daar blijven we ons voor nu en in de komende jaren op richten.

5 Tips om een goed schoonmaakbedrijf in Bloemendaal te kiezen

Bent u niet volledig over uw huidige schoonmaakbedrijf? Zoekt u hiervoor een alternatief? Gaat u voor het eerst een schoonmaakbedrijf kiezen? Dan heeft u wellicht iets aan de volgende tips:

  • Vergelijk niet alleen online, maar maak persoonlijk contact
  • Goede schoonmaakbedrijven zullen u een vrijblijvende offerte bieden
  • Ga niet alleen voor de laagste prijs, maar bekijk het totaalaanbod
  • Kies een schoonmaakdienst bij u in de regio voor de kortste lijnen
  • Kies voor een bedrijf dat uw vertrouwen waard is

De schoonmaakdienst bevindt zich eigenlijk altijd in uw persoonlijke domein. Dat geldt bijna altijd ook voor de werkvloer. Bij MB Schoonmaak zijn we ons hier nadrukkelijk van bewust.

Schoonmaakbedrijf Bloemendaal

MB Schoonmaakdienst bij Bloemendaal. De contactgegevens

Bent u geïnteresseerd in een van de facilitaire diensten van ons schoonmaakbedrijf in Bloemendaal, zoals onze glazenwasser of schoonmaakdienst? Bel met telefoonnummer 06-520 206 96 voor informatie en een prijsopgave van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen aan info@mbschoonmaak.nl. Schoonmaakbedrijf MB staat voor u klaar met de beste service in facilitaire diensten als schoonmaakbedrijf en glazenwasser in Bloemendaal.