Schoonmaakbedrijf Hoofddorp

Kies voor MB Schoonmaak in de regio Hoofddorp

Een schoonmaakbedrijf in Hoofddorp of omgeving nodig? Bij u in de regio Hoofddorp is MB Schoonmaak actief. Wij werken voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Reken op ons als uw ramen streeploos schoon moeten worden of lastig te bereiken zijn voor glasbewassing in Hoofddorp en omgeving.

Heeft u in Hoofddorp ook hoge ramen waar u zelf maar heel lastig bij kunt komen? Loop dan geen risico op ongelukken en schakel de glazenwasser van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak in. Net als bij alle facilitaire diensten zorgen we namelijk voor een uitstekend resultaat tegen een voordelige prijs. Neem contact met ons op in Hoofddorp voor een vrijblijvende prijsopgave of maak direct een afspraak.
Wij zijn flexibel inzetbaar en zorgen dat we precies aan uw wensen voldoen. In de regio Hoofddorp zijn wij een begrip als het gaat om een goede en betrouwbare schoonmaakdienst.

De achtergrond van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Hoofddorp

Onze glazenwasser begon in 2003 als zelfstandige onderneming. De vraag naar andere facilitaire diensten nam toe. In 2006 was het officieel; MB Schoonmaak was uitgegroeid tot een volwaardig schoonmaakbedrijf. We verzorgen de reguliere schoonmaakdienst bij particulieren en bedrijven in Hoofddorp en andere plaatsen in Haarlemmermeer.

Met een team van zes vaste schoonmakers en vier glazenwassers voorzien we onze klanten dagelijks van de beste service en resultaten waar u volledig tevreden over bent.

5 Redenen om juist voor schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak te kiezen

We zetten graag nog even voor u op een rij waarom u nou juist voor MB Schoonmaak kiest als glazenwasser en schoonmaakbedrijf:

  • Vaste schoonmakers voor uw reguliere schoonmaakdienst
  • Werken met respect voor uw persoonlijke omgeving
  • Voordelige prijzen voor de glazenwasser en facilitaire diensten
  • Flexibel inzetbaar
  • Ook voor woningontruiming en bouwoplevering

Woningontruiming en bouwoplevering zijn twee facilitaire diensten die wij in de afgelopen jaren in sterke mate hebben zien toenemen. Door hier een vakkundige oplossing voor te bieden werken we steeds verder aan onze reputatie. Een reputatie van betrouwbare service als schoonmaakbedrijf en glazenwasser.

Contactgegevens van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak bij Hoofddorp

Bent u geïnteresseerd in een van de facilitaire diensten van ons schoonmaakbedrijf in Hoofddorp, zoals onze glazenwasser of schoonmaakdienst? Voor informatie over de mogelijkheden bij facilitaire diensten, de schoonmaakdienst en de glazenwasser belt u met schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak. Ons telefoonnummer is 06-520 206 96 en u kunt ook het contactformulier op de website invullen. Liever een e-mail sturen aan uw schoonmaakbedrijf? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@mbschoonmaak.nl. MB Schoonmaak? Wij zijn uw vakkundige en betrouwbare glazenwasser en schoonmaakbedrijf voor Hoofddorp en regio.