Schoonmaakbedrijf Beverwijk

Facilitaire diensten. Voordelig geregeld met MB Schoonmaak

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Beverwijk nodig? Of een glazenwasser in Beverwijk? Beiden vindt u bij allround schoonmaakdienst MB Schoonmaak. Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat zorgt voor een vakkundig resultaat waar u zeer tevreden over zult zijn. Beverwijk is precies in ons werkgebied. U kunt bij ons terecht voor de reguliere schoonmaakdienst als particulier, instelling of bedrijf. Heeft u echter incidenteel een schoonmaakdienst nodig? Bijvoorbeeld voor een bouwoplevering of een woningontruiming? Dan doet u nooit tevergeefs een beroep op ons in Beverwijk. Laat u ons uw wensen en eisen weten? Dan zorgen wij voor een vrijblijvende offerte voor de facilitaire diensten.

Meer over MB schoonmaak, schoonmaakbedrijf regio Beverwijk

Vanaf de start van MB Schoonmaak in 2003 hebben we ons gericht op werken als glazenwasser. Een van onze facilitaire diensten die we al vanaf het begin in Beverwijk uitvoeren. Sinds 2006 zijn we op het gebied van facilitaire diensten nog veel meer allround geworden. Inmiddels zijn we meer dan 10 jaar verder en mogen onze klanten zich verheugen in een betrouwbaar aanbod in facilitaire diensten, zoals glasbewassing en de reguliere schoonmaak. We bieden u personeel dat we koesteren. U kunt bij ons rekenen op vaste mensen. Onze klanten vinden het prettig om te kunnen rekenen op de schoonmakers die ze kennen. Is er incidenteel sprake van grotere opdrachten? Dan beschikken we over een vast netwerk van mensen die bijspringen als onderaannemer. Zo blijven we op de meest flexibele manier in staat om u onze facilitaire diensten aan te bieden.

Ons facilitaire diensten aanbod in Beverwijk in een overzicht

Bij schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak kunt u rekenen op onze ambitie om u het beste te bieden tegen de voordeligste prijs. In grote lijnen komt dit neer op:

  • Reguliere schoonmaak bij bedrijven en instellingen
  • Vaste schoonmaak op particuliere adressen
  • Glasbewassing door onze vakkundige glazenwasser
  • Incidentele facilitaire diensten, zoals schoonmaak bij bouwoplevering
  • Woningontruiming. Afvoeren en schoonmaken. Vlot en vakkundig geregeld

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat het ons weten. Wij zorgen voor een scherpe prijs en heldere afspraken.

Schoonmaakbedrijf Beverwijk

Contactgegevens van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak in Beverwijk

Bent u geïnteresseerd in een van de facilitaire diensten van ons schoonmaakbedrijf in Beverwijk, zoals onze glazenwasser of schoonmaakdienst? Bel met telefoonnummer 06-520 206 96 om contact op te nemen met Schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen aan ons e-mailadres info@mbschoonmaak.nl.

U kiest toch ook voor MB Schoonmaak voor facilitaire diensten en de glazenwasser in Beverwijk?