Schoonmaakbedrijf Haarlem

Moderne schoonmaak volgens de nieuwste inzichten

Wilt u gebruikmaken van de facilitaire diensten van een goed schoonmaakbedrijf in Haarlem? Dan kiest u toch ook voor schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak in Haarlem? Wij werken voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in Haarlem en omgeving. Dat doen wij op het gebied van verschillende facilitaire diensten. Als schoonmaakbedrijf schakelt u ons in voor de periodieke of incidentele schoonmaakdienst in Haarlem. U schakelt ons in als u alleen gebruik wilt maken van de facilitaire diensten van de glazenwasser. Mogen we uw wensen aan de schoonmaakdienst in Haarlem vernemen? Dan zorgen wij voor een duidelijke en scherp geprijsde offerte. Graag tot binnenkort bij schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak.

Over MB Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Haarlem

We zijn begonnen in 2003 als glazenwasser in Haarlem. De markt groeide en er ontstond een grotere vraag naar werk als schoonmaakdienst. De facilitaire diensten in Haarlem werden uitgebreid en sinds ruim 10 jaar werken we dus ook volledig als schoonmaakbedrijf. We werken voor opdrachtgevers in Haarlem en omgeving. Zes vaste schoonmakers en vier mensen die voor u aan de slag gaan als glazenwasser.

Daarmee blijven we flexibel, persoonlijk en betrokken. Wij kennen u en u kent ons. Wij verdiepen ons altijd in uw persoonlijke omstandigheden en werken, zoals u dat wenst.

Waarom u kiest voor de facilitaire diensten van MB Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf MB Diensten is u graag van dienst in Haarlem en omgeving als schoonmaakdienst. U kiest voor onze facilitaire diensten, omdat:

  • U als bedrijf of particulier een goede schoonmaakdienst wilt hebben
  • U een vakkundige en voordelig werkende glazenwasser wilt
  • U, net als wij, van korte communicatielijnen houdt
  • U verwacht dat wij met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen werken
  • U persoonlijke service en een voordelige prijs wenst

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn luisteren we goed naar uw wensen en vertalen deze naar de praktijk. Wij zijn flexibel en maximaal inzetbaar. Mede door het voeren van een goed sociaal beleid heeft schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak een laag ziekteverzuim. Dat is ook voor u wel zo prettig. U kunt er altijd op rekenen dat wij er zijn. Als glazenwasser, schoonmaakdienst en voor incidentele opdrachten, zoals woningontruiming en bouwoplevering.

Contact opnemen met schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak in Haarlem

Bent u geïnteresseerd in een van de facilitaire diensten van ons schoonmaakbedrijf in Haarlem, zoals onze glazenwasser of schoonmaakdienst?Bel met telefoonnummer 06-520 206 96 van Schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen aan info@mbschoonmaak.nl. Voor alle facilitaire diensten in Haarlem en omgeving.