Schoonmaakbedrijf

Over MB Schoonmaak

Zoekt u een echt goed schoonmaakbedrijf? In Haarlem vindt u dan de allrounders van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak. MB Schoonmaak bestaat sinds 2003. Ooit begonnen als glazenwasser. Sinds 2006 echter als allround schoonmaakbedrijf. Dat is gegroeid, omdat de vraag toenam en wij daar een passende oplossing voor konden bieden. Van het begin af aan hebben we gekozen voor een goed sociaal beleid. Dat vertaalt zich inmiddels al jarenlang in een zeer laag ziekteverzuim en weinig verloop. Als opdrachtgever profiteert u hier natuurlijk van. Zo heeft u een schoonmaakbedrijf dat zorgt voor vertrouwde gezichten die bij u komen schoonmaken. Vakkundig en vriendelijk. Dat kenmerkt de schoonmakers en glazenwassers van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak uit Haarlem.

Flexibel inzetbaar schoonmaakbedrijf

In de huidige tijd moeten schoonmaakbedrijven vooral flexibel inzetbaar zijn. Iedereen moet nog steeds op de kosten letten. De schoonmaakbedrijven hebben hierop geanticipeerd door de overheadkosten laag te houden en de inzet flexibel. Bij schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak bereiken we de flexibele inzet door vast personeel te combineren met extra personeel. Dit personeel schakelen we alleen in als uw opdracht er aanleiding toe geeft. Bij de reguliere schoonmaak ziet u dan de vertrouwde gezichten. De extra mensen komen bij u langs voor werkzaamheden die extra zijn of snel moeten worden afgerond. Dat is prettig voor u als opdrachtgever. Bijvoorbeeld als er sprake is van een calamiteit. Denk aan uitgewaaide of vernielde ramen met een grote hoeveelheid glas in uw pand. Wij zorgen dat dit probleem super snel wordt opgelost. U kunt overigens altijd rekenen op een praktische oplossing en flexibele inzet van personeel.

Waar kunt u schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak voor inschakelen?

We bieden u bij MB Schoonmaak een allround pakket aan facilitaire diensten. In grote lijnen komt ons aanbod neer op:

  • Schoonmaak volgens afgesproken rooster
  • Incidentele schoonmaak (particulieren, bedrijven en instellingen)
  • Onderhoud van uw vloeren
  • Schoonmaken voor oplevering van een woning of bedrijfsgebouw
  • Complete woningontruiming, inclusief schoonmaken

Laat ons uw soort facilitaire dienst weten. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte. Transparant en voordelig. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van onze offertes.

Offerte aanvragen bij ons schoonmaakbedrijf

Bel voor info over de mogelijkheden bij u in de buurt met telefoonnummer 06-520 206 96. Schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak is u graag van dienst. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen aan het e-mailadres info@mbschoonmaak.nl. In de ruime regio Haarlem is MB Schoonmaak uw betrouwbare partner. Neem contact met ons op voor een offerte van ons schoonmaakbedrijf.

schoonmaakbedrijf