Schoonmaakbedrijf Spaarndam

Voor een breed scala aan goed uitgevoerde facilitaire diensten

Gebruik gaan maken van een allround schoonmaakbedrijf dat vakkundig en snel werkt voor u in Spaarndam? Kies schoonmaakdienst MB Schoonmaak. Wij zijn gevestigd in Haarlem en dichtbij Spaarndam en zorgen voor facilitaire diensten. Zorgvuldig uitgevoerd en met de beste mensen voor de opdracht.

In 2003 begonnen we als glazenwasser. In rap tempo groeide het aantal klanten. Daarbij was steeds vaker de vraag aan de orde of er ook een aanvullende schoonmaakdienst kon worden uitgevoerd. In drie jaar tijd groeiden we uit tot een volwaardig en allround schoonmaakbedrijf. Anno nu werken we met een team van 10 vaste mensen om u in Spaarndam en elders in de regio van dienst te zijn. Zes mensen zijn voor de schoonmaakdienst. Vier mensen zijn dagelijks vakkundig bezig als glazenwasser. Wilt u weten wat we voor u in Spaarndam kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf en glazenwasser? Laat het ons weten, zodat wij u een vrijblijvende prijsopgave kunnen doen.

Onderscheidend in service als schoonmaakbedrijf in Spaarndam

Bij schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak staan we bekend om de continuïteit waarmee we bij u facilitaire diensten uitvoeren. We voeren een onderscheidend sociaal beleid. Dit zorgt ervoor dat u meer dan gemiddeld bij een schoonmaakbedrijf kunt rekenen op vaste mensen. Komen we incidenteel handen tekort voor de schoonmaakdienst? Dan doen we een beroep op ons vaste netwerk van collega’s. Zo bent u ook bij de grote en/of spoedeisende klussen in Spaarndam verzekerd van voldoende mensen om de opdracht snel en vakkundig uit te kunnen voeren. Hierbij zorgen we voor een gunstige prijs. Wij luisteren goed naar uw wensen. Hiermee kunt u rekenen op een schoonmaakadvies dat precies bij u en uw situatie past.

De basis van de werkzaamheden als schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak kunt u in Spaarndam en elders in de regio inschakelen voor:

  • Reguliere en incidentele schoonmaakdienst
  • Calamiteitenschoonmaak
  • Bouwoplevering
  • Vloerenonderhoud
  • Woningontruiming

De woningontruiming zien we steeds vaker terugkomen bij een aanvraag voor een offerte. Er blijkt sprake van een tekort aan tijd om de woningontruiming zelf te doen. Wij doen dit voor u. Snel, goed en voordelig geregeld.

Contact leggen met uw schoonmaakbedrijf in Spaarndam

Bent u geïnteresseerd in een van de facilitaire diensten van ons schoonmaakbedrijf in Spaarndam, zoals onze glazenwasser of schoonmaakdienst? Er is een aantal mogelijkheden om met schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak in contact te komen. Bel met telefoonnummer 06-520 206 96. Vul het contactformulier op de website in of stuur een e-mail aan info@mbschoonmaak.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over uw vraag aan de schoonmaakdienst/glazenwasser in Spaarndam.

Schoonmaakbedrijf Spaarndam