Schoonmaakbedrijf Badhoevedorp

Service en kwaliteit in schoonmaak

Schoonmaakbedrijf voor facilitaire diensten in Badhoevedorp nodig? Ga voor vertrouwde service en kwaliteit naar schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak. Wij werken voor zakelijke opdrachtgevers en particulieren in de ruime regio Badhoevedorp. Reken op ons als de facilitaire diensten vakkundig en goed moeten worden uitgevoerd. Bij schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak werken we voordelig. Dat is mogelijk door een flexibele aanpak te hanteren. Wij schakelen met uw wensen mee en kiezen voor een lage overhead. Dat houdt onze kwaliteit hoog en de prijzen laag. We werken met een vast team. Vier van hen zijn glazenwasser. Zes andere vaste medewerkers zorgen voor een vakkundige schoonmaakdienst. Volledige service en kwaliteit als schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp. Daar mag u altijd op rekenen bij schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak. Is er een grote opdracht in Badhoevedorp of elders in de regio? Dan schakelen we binnen ons netwerk vaste partners in. Zo is ook een grotere opdracht, bijvoorbeeld bij woningontruiming of bouwoplevering, uitstekend aan MB Schoonmaak besteed.

Vaste mensen voor de schoonmaakdienst in Badhoevedorp

Uit ervaring met onze vaste klanten weten we dat vertrouwde gezichten bij de schoonmaakdienst zeer op prijs worden gesteld. Dat is een van de redenen dat we u waar mogelijk vaste schoonmakers bieden. Dat geeft u rust en zekerheid. U en onze mensen weten wat er speelt op het gebied van facilitaire diensten en houden er rekening mee. Sinds we in 2003 begonnen als glazenwasser hebben we altijd veel belang gehecht aan goed personeel. Zeker na de uitbreiding tot allround schoonmaakbedrijf in 2006 hebben we sterk ingezet op ons sociaal beleid. Dat vertaalt zich terug in een laag ziekteverzuim. Daar profiteert u van. Flexibele aanpak, voordelige prijzen en de vertrouwde gezichten bij de schoonmaakdienst. Daar blijven we op inzetten. In Badhoevedorp en op veel andere plaatsen in en rondom Haarlem.

Schoonmaakbedrijf Badhoevedorp

Welke facilitaire diensten doet MB Schoonmaak in Badhoevedorp?

Ons aanbod in facilitaire diensten in een oogwenk:

  • Reguliere schoonmaak bij bedrijven en particulieren
  • Ervaren glazenwasser bij u aan het werk
  • Incidentele schoonmaak, bijvoorbeeld bij calamiteiten
  • Bouwoplevering
  • Woningontruiming

Contact in Badhoevedorp met schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak

Bent u geïnteresseerd in een van de facilitaire diensten van ons schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp, zoals onze glazenwasser of schoonmaakdienst? Bel voor vrijblijvende informatie en prijzen met telefoonnummer 06-520 206 96 van Schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. E-mail sturen? Gebruik het e-mailadres info@mbschoonmaak.nl. U krijgt snel een reactie van ons. MB Schoonmaak? Wij zijn uw voordelige en vertrouwde schoonmaakbedrijf in de regio Badhoevedorp.