Schoonmaakbedrijf Heemstede

Allround facilitaire diensten

Wilt u gebruikmaken van de facilitaire diensten van een allround schoonmaakbedrijf in Heemstede? Kies dan voor de vertrouwde service, voordeel en kwaliteit van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak. Wij zijn een team van ervaren specialisten in allround schoonmaakdiensten. We zijn relatief jong. Zo begonnen we in 2003 als glazenwasser. Snel groeide de vraag naar andere facilitaire diensten. Binnen drie jaar konden we ons daarom ontwikkelen tot allround schoonmaakdienst. Anno nu werken we met een vast team van 10 medewerkers. Hiervan zijn er vier glazenwasser. De andere medewerkers ziet u in Heemstede terug als uw vertrouwde gezichten voor een vakkundige schoonmaak of andere facilitaire dienst. Kent u ons nog niet in Heemstede? Laten we dan binnenkort bij u in Heemstede eens kennis maken. Wellicht zijn we voor u het ideale schoonmaakbedrijf.

Ook voor woningontruiming en bouwoplevering in Heemstede

Bij MB Schoonmaak blijven we dagelijks ontwikkelen. Zo gaan we met de vraag bij u in Heemstede en elders mee. We zorgen voor een voordelige prijs en een grondige aanpak van de gevraagde facilitaire diensten. In de huidige tijd zien we een steeds grotere vraag naar hulp bij woningontruiming. Vaak gaat het dan om de woning van een overledene of oudere die naar een zorginstelling gaat. Het ontbreekt aan tijd en het aanbod van specialisten is klein. Bij een woningontruiming zijn we bij MB Schoonmaak uw ervaren specialisten. Wij zorgen dat de woning binnen korte tijd leeg en schoon is. Zo gaan we ook voor u aan de slag bij een bouwoplevering. De bouwoplevering wordt gevraagd door woningverkopers, maar ook door aannemers en makelaars. De bouwoplevering en de woningontruiming zijn de twee nieuwste vormen van facilitaire dienstverlening waar u bij MB Schoonmaak een beroep op doet.

5 Redenen om juist te kiezen voor schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak

We noemen u een aantal redenen waarom opdrachtgevers in Heemstede en elders kiezen voor schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak:

  • Schoonmaakdienst in de buurt
  • Ervaren glazenwasser zorgt voor perfect resultaat
  • Flexibel in te zetten
  • Voordelige prijzen
  • Vertrouwde schoonmaker en glazenwasser

Schoonmaakbedrijf Heemstede

Neem contact op met schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak in Heemstede

Bent u geïnteresseerd in een van de facilitaire diensten van ons schoonmaakbedrijf in Heemstede, zoals onze glazenwasser of schoonmaakdienst? Meer informatie over uw schoonmaakbedrijf nodig? Bel dan nu met de glazenwasser en schoonmaakdienst van MB Schoonmaak op telefoonnummer 06-520 206 96. Schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak kunt u ook bereiken via het contactformulier op de website en met een e-mail aan info@mbschoonmaak.nl. Voor alle facilitaire diensten in Heemstede en ruime regio.