Schoonmaakbedrijf Heemskerk

De schoonmaakdienst anno nu

Zoekt u naar een modern werkend schoonmaakbedrijf in Heemskerk? Verwacht u daarbij wél de ouderwetse service in facilitaire diensten bij u in Heemskerk? Dan kiest u het beste voor MB Schoonmaak. Wij bieden u allround facilitaire diensten in Heemskerk en ruime regio. U kunt bij ons terecht voor uw periodieke schoonmaak volgens planning. Heeft u echter een incidentele schoonmaak nodig? Bijvoorbeeld omdat er een bouwoplevering aanstaande is? Een woningontruiming vlot en vakkundig geregeld moet worden? Dan kunt u daarvoor ook terecht bij MB Schoonmaak. Net als voor een glazenwasser berekenen we u het laagst mogelijke tarief, waarbij we de ouderwetse service bieden. Dit keer dan wel in een modern jasje. Met korte communicatielijnen en een scherpe planning. Zo besparen we u tijd en geld. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden met onze allround schoonmaakdienst in Heemskerk.

Van glazenwasser in Heemskerk naar allround schoonmaakbedrijf

In 2003 zijn we bij MB Schoonmaak begonnen met het professioneel aanbieden van onze diensten als glazenwasser. Ook in Heemskerk mochten we steeds meer klanten begroeten die ook van ons aanbod in andere facilitaire diensten gebruik wilden maken. Sinds 2006 zijn we een allround schoonmaakbedrijf. We werken voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. We worden gewaardeerd om onze vlotte en flexibele aanpak.

Het aanbod van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak in Heemskerk

Nogmaals zetten we ons aanbod in dienstverlening voor u in dit korte overzicht:

  • Glasbewassing door een professionele glazenwasser
  • Schoonmaakdienst met vaste personeelsleden bij u over de vloer
  • Schoonmaakbedrijf voor incidentele schoonmaak
  • Woningontruiming. Vlot en voordelig geregeld
  • Bouwoplevering. Grondig gereinigd en schoon opgeleverd

Heeft u naast de reguliere schoonmaak een extra inspanning van de schoonmaakdienst nodig? Dan zorgen we voor de meest praktische oplossing in de praktijk. Dat komt er meestal op neer dat we de extra klus er direct bij doen. Bijvoorbeeld voor een extra glasbewassing als de storm over Heemskerk is geraasd en u achtergelaten heeft met vuile ramen.

Schoonmaakbedrijf Heemskerk

Facilitaire diensten in Heemskerk? Neem contact op met MB Schoonmaak

Bent u geïnteresseerd in een van de facilitaire diensten van ons schoonmaakbedrijf in Heemskerk, zoals onze glazenwasser of schoonmaakdienst? Bel voor vragen en opmerkingen met MB Schoonmaak op telefoonnummer 06-520 206 96.

Schoonmaakbedrijf en glazenwasser MB Schoonmaak kunt u ook via het contactformulier op de website bereiken. Of door een e-mail te sturen aan info@mbschoonmaak.nl. Voor een goede schoonmaakdienst in Heemskerk gaat u naar MB Schoonmaak.