Schoonmaakdienst

Een snel groeiend schoonmaakbedrijf

Een goede schoonmaakdienst nodig? MB Schoonmaak biedt u een schoonmaakdienst met een flexibele instelling. Vakkundig en gedreven om voor het beste resultaat te zorgen. Dat kenmerkt de schoonmaakdienst van MB Schoonmaak. Overigens bieden we dat niet uitsluitend voor schoonmaakwerkzaamheden. U kunt ook rekenen op een professioneel team voor de glasbewassing. Daar begon in 2003 MB Schoonmaak mee. Door veel tevreden klanten en extra vraag naar schoonmaakdiensten hebben we sinds 2006 uitgebreid naar een allround service als schoonmaakdienst. In de afgelopen 10 jaar hebben we een groeiende kring van vaste klanten opgebouwd. Zij rekenen op onze service, kwaliteit en voordelige prijzen. Mogen we u binnenkort ook begroeten als opdrachtgever van onze schoonmaakdiensten?

Allround dienstverlening als schoonmaakbedrijf en als glazenwassers

MB Schoonmaak werkt voor veel verschillende opdrachtgevers. Dat doen we met een team van 10 vaste medewerkers. Vier van deze mensen zijn glazenwasser. In deze tijd wordt een groeiend aantal facilitaire diensten gevraagd. Zo kunt u uiteraard terecht voor de reguliere schoonmaak in kantoor, bedrijfspand en woning. Een incidentele schoonmaak? Bijvoorbeeld omdat u er zelf steeds maar niet aan toe komt?

Dan maken we graag vooraf een scherpe en duidelijke prijsopgave voor u. Woont u in de regio Haarlem en ziet u op tegen een klus? Bijvoorbeeld de woningontruiming? Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan. Wij zorgen dat uw woningontruiming binnen korte tijd wordt geregeld. Netjes en schoon opleveren. Daar gaan we voor bij MB Schoonmaak. Verder kunt u voor een incidentele schoonmaak ook uitstekend een beroep doen op MB Schoonmaak. Bijvoorbeeld na een calamiteit, waarbij glas door uw hele woning ligt. Wij zorgen dat alles weer netjes schoon en veilig wordt.

Een kort overzicht van de schoonmaakdienst van MB Schoonmaak

Door te kiezen voor de schoonmaakdienst van MB Schoonmaak kiest u voor:

  • Een snelle en vakkundige schoonmaak
  • Vriendelijk en betrokken personeel
  • Praktische oplossingen bij het schoonmaken
  • Lage prijzen
  • Vaste gezichten in uw pand(en)

Daarbij bieden we u korte lijnen voor de communicatie. We streven ernaar om u waar mogelijk een vast aanspreekpunt te bieden.

Zo zijn we altijd goed op de hoogte van wat er bij u speelt en waar we rekening mee kunnen houden.

Contactgegevens van schoonmaakdienst MB Schoonmaak

Voor een vrijblijvende prijsopgave en algemene informatie over de schoonmaakdienst kunt u bellen met telefoonnummer 06-520 206 96. Schoonmaakdienst MB Schoonmaak is daarnaast te bereikt met het contactformulier op de website of met een e-mail aan info@mbschoonmaak.nl. De schoonmaakdienst van MB Schoonmaak staat voor u klaar in de ruime regio Haarlem.

Schoonmaakdienst