Schoonmaakbedrijf Wormerveer

Uitgebreide dienstverlening door schoonmaakbedrijven

Zoekt u een specialist in facilitaire diensten in Wormerveer? Schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak is uw specialist in de regio Wormerveer. Een schoonmaakbedrijf moet tegenwoordig van alle markten thuis zijn en ook incidentele facilitaire diensten aan kunnen bieden. Bij MB Schoonmaak doen we dit ook. Daarbij zorgen we voor vakwerk en een gedegen schoonmaak. Vaste mensen voor de frequente schoonmaak. Specialismen bij incidentele opdrachten. Dat houdt u en ons flexibel. Wilt u weten op welke manier wij als schoonmaakbedrijf in Wormerveer werken? Laat het ons dan weten. U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. De details vindt u onderstaand.

Facilitaire diensten in Wormerveer door MB Schoonmaak

MB Schoonmaak bestaat sinds 2003. We zijn begonnen als glazenwasser. Door een toenemende vraag bij facilitaire diensten zijn we ons aanbod uit gaan breiden. Zo zijn we sinds 2006 actief op meer plaatsen. In Wormerveer werken we ook met een flexibel werkend team van zes vaste schoonmakers en vier ervaren glazenwassers. Incidenteel kunt u ons ook zeker inzetten. Bijvoorbeeld voor een woningontruiming of bouwoplevering. Dit zijn twee voorbeelden van facilitaire diensten die steeds vaker worden gevraagd. Uiteraard zorgen we ook bij deze incidentele facilitaire diensten voor een betrouwbaar, vakkundig en voordelig geprijsd resultaat.

5 Redenen om te kiezen voor de schoonmaakdienst van MB Schoonmaak

U kiest voor schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak, omdat wij ons onderscheiden op de volgende punten:

  • Betrouwbaar. Afspraak is afspraak
  • Flexibel. Wij schakelen met uw behoefte mee
  • Een goede service. Wij zetten graag een stapje extra
  • Stabiel personeelsbestand. Vaste schoonmakers die u kent
  • Incidentele schoonmaak opdrachten mogelijk

Met een incidentele schoonmaak bedoelen we bijvoorbeeld een woningontruiming of een bouwoplevering. Ontbreekt het u in Wormerveer aan tijd om vlot en vakkundig een woningontruiming te doen? Wilt u dat de bouwoplevering goed verloopt, omdat er netjes en schoon wordt opgeleverd? Schakel dan schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak ook in Wormerveer hiervoor in.

Schoonmaakbedrijf Wormerveer

Neem contact op met uw schoonmaakbedrijf in Wormerveer

Bent u geïnteresseerd in een van de facilitaire diensten van ons schoonmaakbedrijf in Wormerveer, zoals onze glazenwasser of schoonmaakdienst? MB schoonmaak kunt u bellen met vragen om een prijsopgave voor de schoonmaakdienst of de glasbewassing op telefoonnummer 06-520 206 96. Bellen kunt u natuurlijk ook als u meer algemene informatie over de schoonmaakdienst of aan de glazenwasser heeft. Schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak kunt u ook mailen via info@mbschoonmaak.nl.

Voor het stellen van een vraag aan schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak in Wormerveer kunt u ook het contactformulier op de website gebruiken.