Schoonmaakbedrijf IJmuiden

Facilitaire diensten; modern flexibel en voordelig

Wilt u gebruik maken van de facilitaire dienstverlening door een goed schoonmaakbedrijf in IJmuiden? Schoonmaakbedrijf en glazenwasser bedrijf MB Schoonmaak biedt u dit. Wij werken volgens korte lijnen. Zo zorgen wij voor facilitaire diensten die flexibel ingedeeld zijn. Hier profiteert u als opdrachtgever van. Onze schoonmaakdienst staat voor u klaar voor de reguliere schoonmaak. Daar profiteert u als ondernemer, bestuurder of particulier in IJmuiden en elders van.

Een extra klusje voor de glazenwasser? Bijvoorbeeld als uw ramen onder het zand zitten en daardoor serieus vuil zijn geworden? Reken op de glazenwasser van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak. We combineren de glasbewassing met de reguliere schoonmaak of komen er speciaal voor bij u langs in IJmuiden. We luisteren goed naar uw wensen en vertalen deze naar een praktische aanpak. Bel ons maar voor de mogelijkheden. U zult merken dat wij allrounders in facilitaire diensten zijn. In IJmuiden en elders in de ruime regio Kennemerland doet u nooit tevergeefs een beroep op de specialisten in schoonmaak van MB.

De historie van MB Schoonmaak in IJmuiden

Sinds 2003 komen we in IJmuiden als glazenwasser. Door een toenemende vraag naar facilitaire diensten zijn we in de loop van de tijd ook een schoonmaakdienst aan gaan bieden. Aanvankelijk veelal voor particulieren bij u in de regio. Sinds 2006 ook steeds meer voor bedrijven. Anno nu zijn we een schoonmaakbedrijf met zes vaste schoonmakers in dienst en vier glazenwassers. Is het erg druk of heeft u een grote spoedklus voor ons schoonmaakbedrijf? Dan schakelen we een van onze vaste partners in. Zo heeft u altijd vast personeel en blijft uw aanspreekpunt bij MB Schoonmaak in IJmuiden altijd dezelfde.

Schoonmaakbedrijf IJmuiden

Facilitaire diensten in een notendop

We geven u in het kort aan waar onze facilitaire diensten zich in de eerste plaats op richten. Kies voor MB Schoonmaak als het gaat om:

  • Reguliere schoonmaak van bedrijf, instelling, kantoor of woning
  • Incidentele schoonmaak
  • Schoonmaakdienst op projectbasis
  • Woningontruiming
  • Bouwoplevering

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. Wij zorgen voor een duidelijke en scherp geprijsde offerte.

Uw schoonmaakbedrijf in IJmuiden; onze contactgegevens

Bent u geïnteresseerd in een van de facilitaire diensten van ons schoonmaakbedrijf in IJmuiden, zoals onze glazenwasser of schoonmaakdienst? Bel voor informatie over de mogelijkheden bij MB Schoonmaak schoonmaakbedrijf op telefoonnummer 06-520 206 96. MB Schoonmaak is online te bereiken via het contactformulier op de website invullen of via een e-mail aan info@mbschoonmaak.nl. Voor al uw facilitaire diensten in IJmuiden staat schoonmaakdienst MB Schoonmaak voor u klaar.