Schoonmaakbedrijf Zaandam

Vakkundige schoonmaak en glasbewassing in Zaandam

Bent u op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf en/of glazenwasser in Zaandam? Bij u in de buurt van Zaandam vindt u dan de schoonmaakdienst van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak. Wij werken voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers in Zaandam en ruime regio. Onze aanpak is flexibel en allround. Zo doet u niet alleen een beroep op onze schoonmaakdienst voor de periodieke schoonmaak. U kunt ook onze glazenwasser laten komen. Heeft u in Zaandam behoefte aan een schoonmaakbedrijf voor een incidentele schoonmaak? Bijvoorbeeld bij een woningontruiming of bouwoplevering? Dan kunt u ook uitstekend een beroep doen op de vakmensen van MB Schoonmaak.

De ontwikkeling van schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak

MB Schoonmaak is begonnen in Haarlem als glazenwasser. In 2003 deden we dit voor het eerst als professionals. Na een aantal jaren werden uitbreidingen gerealiseerd. Sinds 2006 werken we ook als allround schoonmaakbedrijf. Voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers werken we als schoonmaakdienst en op het gebied van glasbewassing zijn we echte experts. Voor de glasbewassing hebben we vier mensen continue beschikbaar. Als schoonmaakbedrijf zijn er altijd zes vaste schoonmakers voor u inzetbaar. We zijn flexibel en voeren een goed sociaal beleid. Dit zorgt er mede voor dat we een laag ziekteverzuim hebben. We bieden u dus een stabiele schoonmaakdienst. De mensen die bij u over de vloer komen zullen veelal dezelfde zijn. Dat geeft ook voor u in Zaandam een prettige stabiliteit op het gebied van de schoonmaak en de glasbewassing.

5 Tips om een goed schoonmaakbedrijf in Zaandam te kiezen

Heeft u een goed schoonmaakbedrijf nodig in Zaandam? Dan heeft u wellicht iets aan de volgende tips:

  • Vergelijk het aanbod van schoonmaakbedrijven vooraf goed
  • Vraag offertes bij verschillende schoonmaakbedrijven
  • Bij frequente schoonmaak is continuïteit in vast personeel van belang
  • Kies een schoonmaakbedrijf dat bij voorbaat uw vertrouwen waard is
  • Zorg voor korte communicatielijnen naar het schoonmaakbedrijf/glazenwasser

Door enige tijd te investeren voor de selectie van het juiste schoonmaakbedrijf bespaart u zich in de toekomst tijd en geld. U wilt tenslotte niet iedere keer opnieuw te hoeven vergelijken, omdat u eerste keuze voor de glazenwasser en/of de schoonmaakdienst toch niet helemaal aan uw wensen voldeed?

Schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak. Contactgegevens Zaandam

Bent u geïnteresseerd in een van de facilitaire diensten van ons schoonmaakbedrijf in Zaandam, zoals onze glazenwasser of schoonmaakdienst? Voor informatie over de mogelijkheden bij schoonmaakbedrijf MB schoonmaak belt u met 06-520 206 96. Schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak kunt u ook mailen voor vragen en een prijsopgave op info@mbschoonmaak.nl. Wij zijn uw schoonmaakbedrijf en glazenwasser in de regio Zaandam.

Schoonmaakbedrijf Zaandam